Δύσκολη η περίπτωση Δώνη

Δύσκολη η περίπτωση Δώνη

Νίκος Ρόλλας
Δύσκολη η περίπτωση Δώνη

bet365

Το όνομα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει σημαντικά εμπόδια.

Από την Παρασκευή το βράδυ που δρομολογήθηκε η αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστών του.

Μεταξύ αυτών ήταν και του Γιώργου Δώνη, ενός από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τεχνικούς αυτή την περίοδο. Ωστόσο η περίπτωση του «τρένου» μόνο εύκολη δεν είναι. Το ακριβός αντίθετο μάλιστα. Παρουσιάζει πολλές και σημαντικές δυσκολίες, στην περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει να προχωρήσει σοβαρά την περίπτωσή του...

Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο όλων, το οποίο είναι η αντίδρασή του απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, ωστόσο αυτή την περίοδο επιθυμεί κάτι άλλο για την καριέρα του.

Όχι πως η Εθνική Ελλάδας δεν είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, απλά θα ήθελε κάτι άλλο. Κάτι με καθημερινή τριβή στο γήπεδο.

Παράλληλα, υπάρχει και ένα άλλο εμπόδιο. Αυτό της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιό του με την Κυπριακή ομάδα, λήγει το καλοκαίρι και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν γίνεται να την αφήσει μεσούσης της περιόδου, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στο να κατακτήσει το 3ο σερί πρωτάθλημα.

Άλλωστε η πορεία του τα τελευταία δύο χρόνια στην Λευκωσία μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, κάτι που σημαίνει οτι δεδομένα θα γίνει προσπάθεια για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

 

EURO Τελευταία Νέα