Κνόχε αντί Μπόατενγκ

Gazzetta team
Κνόχε αντί Μπόατενγκ
Ο Μπόατενγκ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και ο Γιόακιμ Λεβ αποφάσισε να καλέσει τον Ρόμπιν Κνόχε της Βόλφσμπουργκ για το φιλικό με την Ισπανία.

Μετά τον Μάνουελ Νόιερ, που δε θα δώσει το παρών στο φιλικό με την Ισπανία (19/11), ο Γιόακιμ Λεβ είδε και τον Ζερόμ Μπόατενγκ να τραυματίζεται. Ο αμυντικός της Μπάγερν αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και τη θέση του στο ρόστερ θα πάρει ο Ρόμπιν Κνόχε, με τον αμυντικό της Βόλφσμπουργκ να καλείται για πρώτη φορά στα Πάντσερ και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα