Το «τιμόνι» στον Καραγκούνη

Το «τιμόνι» στον Καραγκούνη

Gazzetta team
Το «τιμόνι» στον Καραγκούνη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αναβαθμισμένος θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Καραγκούνη στην μετά-Ρανιέρι εποχή. Ξέσπασε μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Γιώργος Σαρρής αποφάσισε να παραδώσει τα «κλειδιά» της διαχείρισης στον άλλοτε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο «Κάρα» που ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν, φέρεται να συζήτησε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για το μέλλον του και παρά την αρχική του τάση για παραίτηση, φαίνεται πως θα παραμείνει στην ομάδα και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά ρόλους και γενικού και τεχνικού διευθυντή.

Αυτό φέρεται άλλωστε να έλεγε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ στους στενούς του συνεργάτες, διαμηνύοντας: «Θέλω πάση θυσία να μείνει ο Καραγκούνης. Αυτήν τη φορά θα επιλέξουμε διαφορετική στρατηγική στο θέμα της επιλογής του προπονητή». Όπερ σημαίνει πως πιθανότατα η επιλογή του νέου ομοσπονδιακού προπονητή θα έχει και τη σφραγίδα του Γιώργου Καραγκούνη.

Το ξέσπασμα του Τυπάρα

Απαρηγόρητος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τα Νησιά Φερόε ο Γιώργος Καραγκούνης που δεν πίστευε αυτά που έβλεπε στα μάτια του και στα αποδυτήρια ήταν κυριολεκτικά σαν χαμένος.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα δεν άντεξε στην πίεση, στη στεναχώρια, στο άγχος και έβαλε τα κλάματα. «Ντρέπομαι, ντρέπομαι για μένα, ντρέπομαι για την ομάδα, ντρέπομαι για όλα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τι λύση υπάρχει;» αναρωτιόταν ο Καραγκούνης.

 

 

EURO Τελευταία Νέα