Η κριτική του... ναυαγίου!

Η κριτική του... ναυαγίου!

Gazzetta team
Η κριτική του... ναυαγίου!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr την κριτική των ποδοσφαιριστών της Εθνικής στην αποψινή ήττα-ντροπή από τα Νησιά Φερόε μέσα στο Καραϊσκάκη!

Καρνέζης: Είχε δύο καθοριστικές επεμβάσεις στο 43' και το 45' για να κρατήσει το μηδέν. Δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη στο τέρμα που δέχεται, καθώς ο παίκτης των Φερόε είναι εντελώς μόνος του για να σκοράρει.

Μανιάτης: Δεν βοήθησε καθόλου στην κυκλοφορία της μπάλας, ανασταλτικά δεν ήταν αυτός που έπρεπε, ενώ δεν «τραβιέται» στη φάση του γκολ και καλύπτει τον σκόρερ του αντιπάλου. Υπήρχαν απαιτήσεις, ήταν από τους... παλιούς αλλά και εκείνος ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Καράμπελας: Τραγική εμφάνιση από τον αριστερό μπακ της Λεβάντε. Αφού δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά, κατάφερε να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα από τους Ερασιτέχνες των Φερόε. Φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ των Φερόε.

Μανωλάς: Το χειρότερο παιχνίδι του με την φανέλα της Εθνικής. Εκτέθηκε από τους ερασιτέχνες των Φερόε. Ανεπίτρεπτη εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που είχε να πανηγυρίσει διπλό σχεδόν δύο δεκαετίες και έκανε πολλές τελικές μέσα στην περιοχή της Εθνικής!

Μόρας: Σε άλλο γήπεδο και ο κεντρικός αμυντικός της Βερόνα. Λάθος τοποθετήσεις, χαλαρή αντιμετώπιση της αναμέτρησης και μία από τα... ίδια με τον Μανωλά.

Τοροσίδης: Στο πρώτο μέρος όλο και κάπως βοήθησε δημιουργικά ενώ αμυντικά δεν απέφυγε κάποια λάθη. Στην επανάληψη και ενώ η Εθνική πίεζε ήταν εξαφανισμένος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Κονέ: Μετά τον Λάζαρο έδειξε και εκείνος την σχετική ευθιξία μπροστά στο... κακό της εντός έδρας ήττα από τα Φερόε. Έτρεξε αρκετά, προσπάθησε να δώσει την λύση και στα τελευταία λεπτά είχε ένα οριζόντιο δοκάρι μετά από προσπάθεια μέσα από την περιοχή. Δεν έφτανε η προσπάθειά του.

Λάζαρος: Ο μοναδικός που κατάφερε να διασωθεί από το αποψινό... ναυάγιο. Έδειξε να τον ενοχλεί η ξεφτίλα που ερχόταν, το πάλεψε αρκετά, από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές φάσεις της Εθνικής. Θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος στην μεγάλη ευκαιρία του 38', το πλασέ του όμως ήταν άστοχο.

Σάμαρης: Εύκολα λάθη στον άξονα, καμία απολύτως παραπάνω και θετική ενέργεια στην δημιουργία. Τραγικός και ο μέσος της Μπενφίκα.

Γκέκας: Επέστρεψε στην ενδεκάδα της Εθνικής μετά το Μουντιάλ, ο Ρανιέρι του εμπιστεύθηκε την θέση στην κορυφή της επίθεσης αλλά ο έμπειρος στράικερ ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Φυσικά δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε από τους συμπαίκτες του. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Καρέλης: Αγωνίστηκε για 62' ως ακραίος. Είχε μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, όπου δεν την τελείωσε σωστά. Από κει και πέρα, θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερες μεταβιβάσεις στην τελική του πάσα. Αρνητική εμφάνιση από τον νεαρό άσο.

Αθανασιάδης: «Άλλαξε» τον Γκέκα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Δεν βρέθηκε σε θέση βολής, δεν ταλαιπώρησε τα αντίπαλα στόπερ, ωσεί παρών.

Μαυρίας: Μπήκε στο ματς για να δώσει άλλον... αέρα από τα άκρα, να δημιουργήσει ρήγματα και να απειλήσει. Τίποτα από αυτά δεν μπόρεσε ο νεαρός εξτρέμ της Σάντερλαντ που ήταν εκτός κλίματος παιχνιδιού.

Μάνταλος: Η τελευταία αλλαγή του Ρανιέρι. Μπήκε και δεν... ακούμπησε στα λεπτά που αγωνίστηκε.

 

EURO Τελευταία Νέα