Καθοριστικός Γενάρης για Μπεν

Δημήτρης Τομαράς
Καθοριστικός Γενάρης για Μπεν

bet365

Ο Μπεν δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης της Βέροιας επειδή σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει κάτι... καλό από Γαλλία ή Σούπερ Λιγκ τον Γενάρη.

Ο Μπεν για τον οποίο στο παρελθόν οι όποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό δεν έφτασαν ποτέ σε τελικό στάδιο ή συμφωνία, έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Βέροιας. H ομάδα της Ημαθίας με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2015 προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση έτσι ώστε να τον επιβραβεύσει και να τον κρατήσει στο δυναμικό της όσο περισσότερο γίνεται. Η πλευρά του άσου από τις Κομόρες έκρινε πολύ καλή την προσφορά που της έγινε όμως δεν απάντησε. Και αυτό διότι ο Μπεν έχει προτεραιότητα να γυρίσει στην Γαλλία, περιμένοντας μήπως παρουσιαστεί κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο από το Σαμπιονά τον Ιανουάριο. Ή εάν βρεθεί κάτι από μία πιο μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Από την άλλη εφόσον οι Πειραιώτες κάνουν την τελική κίνηση για τον παίκτη στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο τότε τα δεδομένα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή. Μεταξύ των ανθρώπων της Βέροιας και του Μπεν θα γίνει και άλλη επαφή. Για την ακρίβεια ακόμα μία ή δύο συναντήσεις τον Δεκέμβριο ή τον Γενάρη και πάντα σε συνάντηση με την ζήτηση που θα έχει ο Μπεν από Ευρώπη και Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν έχει.. αρνηθεί ποτέ πως τσεκάρει συνεχώς κάθε τι καλό που υπάρχει στο πρωτάθλημα. Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί και παλαιότερα για τον Μπεν και τα δεδομένα της υπόθεσής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα