Έκτακτη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ!

Έκτακτη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ!

Απόστολος Παγώνης
Έκτακτη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ!

bet365

Προβληματισμός στο «δικέφαλο» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη, τον Ιάκωβο Αγγελίδη, την Μαρία Γκοτσάρεβα και τον Ζήση Βρύζα!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αποχώρησε από το γήπεδο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως το συνηθίζει. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμεινε στα γραφεία με τον Αγγελίδη, την Γκοτσάρεβα και τον Βρύζα, για να συζητήσουν θέματα της ομάδας.

Όπως προκύπτει από τον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, αυτή δεν έγινε με αφορμή την ήττα από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι του «δικεφάλου» τονίζουν πως «πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Δεν έρχεται η καταστροφή μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Σε ότι αφορά τώρα τα όσα συζητήθηκαν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ζήτησε και ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ αυτών και μεταγραφικά θέματα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά και άλλα θέματα, καθώς στη σύσκεψη βρέθηκε και η υπέυθυνη των οικονομικών της ΠΑΕ κ. Γκοτσάρεβα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα