Δεν πρόλαβε ο Ρατς για ΠΑΟΚ

Δεν πρόλαβε ο Ρατς για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δεν πρόλαβε ο Ρατς για ΠΑΟΚ

bet365

Οριστικά χωρίς τον Ράζβαν Ρατς θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, αφού ο Ρουμάνος έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό (9/11, 19:30) ντέρμπι. Εκτός και ο Ρατς...

Ο Ρουμάνος μπακ επρόκειτο να τεστάρει στο πρωινό χαλάρωμα του Δικεφάλου τα πόδια του έπειτα το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος όπως φαίνεται και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με το Τριφύλλι. Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε όπως αναμενόταν και ο Μάακ, ενώ διαθέσιμοι είναι οι Σκόνδρας και Παπαδόπουλος.

Μετά το ξεμούδιασμα που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους 20 "εκλεκτούς" για το αποψινό ματς, με την αποστολή των “ασπρόμαυρων να αποτελούν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα