Φαν Πέρσι: «Ο Φέργκιουσον μου είχε πει ότι θα έμενε»

Φαν Πέρσι: «Ο Φέργκιουσον μου είχε πει ότι θα έμενε»

Γιώργος Φραδελάκης
Φαν Πέρσι: «Ο Φέργκιουσον μου είχε πει ότι θα έμενε»

bet365

Ένα χρόνο πριν αποσυρθεί από τους πάγκους ο Φέργκιουσον, εμφανίζεται να είχε πει στον Φαν Πέρσι ότι θα έμενε για μία τριετία ακόμα στη Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει ο Ολλανδός.

Με 26 γκολ σε 38 εμφανίσεις στην πρώτη του κιόλας σεζόν στη Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός στράικερ αποτέλεσε τον βασικό λόγο για τον οποίο έκλεισε με τίτλο στην Premier League την καριέρα του στους πάγκους ο Σκωτσέζος τεχνικός. Ο Φαν Πέρσι πάντως αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως έναν χρόνο πριν, όταν τον προσέγγισε ο Φέργκιουσον για να αφήσει την Άρσεναλ, του είχε πει ότι θα έμενε για μία τριετία ακόμα στους "κόκκινους διαβόλους", παρ' όλα αυτά... έκοψε δύο χρόνια.

«Η απόφασή μου θα να πάω στο Μάντσεστερ ήταν εν μέρει λόγω και της παρουσίας του Φέργκιουσον -ή με συγχωρείτε, του Σερ Άλεξ- και μου είχε πει πως θα έμενε για άλλα τρία χρόνια. Μου άρεσε η προσέγγισή του», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Ήμασταν κάποτε 18 βαθμούς μπροστά από τη Σίτι, αλλά χάσαμε στην έδρα μας με 2-1. Ήμασταν ακόμα στο +15, αλλά όμως εκείνος (σ.σ. ο Φέργκιουσον) ήταν έξαλλος. Τότε κατάλαβα πως είναι... νικητής».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα