Μίτσελ: «Ωραία η Ευρώπη, αλλά θέλουμε πρωτάθλημα»

Μίτσελ: «Ωραία η Ευρώπη, αλλά θέλουμε πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Ωραία η Ευρώπη, αλλά θέλουμε πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάσει άλλους βαθμούς.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανέφερε: «Από σήμερα έως και τη διακοπή των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέο λάθος. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να παίξουμε απέναντί του Και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε κανένα βαθμό από εδώ και πέρα».

Για να συνεχίσει: «Είναι πολύ ωραίο που βγάζουμε φωτογραφίες για το Champions League. Όμως θέλουμε να είμαστε και στις φωτογραφίες των πρωταθλητών στο τέλος της χρονιάς».

Τέλος συμπλήρωσε: «Πραγματικά για αυτό δουλεύω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Να έχει η ομάδα την ίδια εικόνα στο Champions League, αλλά και στην Ελλάδα. Για εμένα ο αγώνας με τον Πανθρακικό έχει ακριβώς την ίδια αξία με την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους . Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας, οι οποίοι μετά από τα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα