Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

bet365

Για ακόμη μία χρονιά η Μάντσεστερ Σίτι πάει φουλ για αποκλεισμό από τον όμιλο του Champions League αφού έχασε με 1-2 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Η έκπληξη, τελικά, δεν είναι όταν η Σίτι χαιρετάει από νωρίς την κορυφαία διοργάνωση αλλά όταν προκρίνεται από τον όμιλο. Κι επειδή οι εκπλήξεις, για να παραμένουν τέτοιες, πρέπει να γίνονται μία φορά, οι Αγγλοι θα έχουν να λένε ότι τα κατάφεραν πέρυσι γιατί φέτος -όπως και τις σεζόν 2011-12 και 2012-13- πάνε ολοταχώς για αποκλεισμό. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ηττήθηκε στο Μάντσεστερ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι πλέον τελευταία στον όμιλο, στο -2 από Ρώσους (με τους οποίους δεν έχει την ισοβαθμία) και Ρόμα (με την οποία έφερε 1-1 εντός έδρας και έχουν να παίξουν στη Ρώμη). Κόκκινες κάρτες σε Φερναντίνιο και Τουρέ, «χάρισε» αποβολή στον Βέρνμπλουμ ο διαιτητής Σιδηρόπουλος.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για την ΤΣΣΚΑ αφού στο 2' ο Νάτχο έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ντουμπιά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1). Η αντίδραση της Σίτι, πάντως, ήταν καλή αφού στο 8' ο Τουρέ με ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε (1-1). Η λογική έλεγε ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα... έπνιγε τους Ρώσους αφού η νίκη ήταν αυτοσκοπός αλλά η εικόνα της ήταν απογοητευτική. Οι Αγγλοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν και στο 34' ήρθε το νέο σοκ -από το οποίο δεν συνήλθαν ποτέ τελικά- με το 1-2 από το σουτ του Ντουμπιά, μετά από νέα πάσα του Νάτχο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πελεγκρίνι πέρασε στο ματς τους Νασρί και Φερναντίνιο αντί των Νάβας και Γιόβετιτς αλλά δεν πήρε κάτι από αυτούς. Αντιθέτως, έχασε και έναν παίκτη αφού ο Φερναντίνιο πρόλαβε να πάρει δύο κίτρινες και στο 70' άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες... Με 10 θα έμενε και η ΤΣΣΚΑ αν στο 77' ο Σιδηρόπουλος έδειχνε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βέρνμπλουμ -που είχε μία από το πρώτο μέρος- και όχι στον Ιγκνάσεβιτς... Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα για την Σίτι, έμεινε και με 9 παίκτες στο 81' αφού ο Τουρέ είδε απευθείας κόκκινη και βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης...

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Τουρέ, Μίλνερ, Φερνάντο (65' Τζέκο), Νάβας (46’ Νασρί), Γιόβετιτς (46’ Φερναντίνιο), Αγουέρο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Μάριο Φαρνάντες, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Ερεμένκο, Βέρνμπλουμ, Νάτχο, Τζαγκόεφ (86’ Εφρέμοφ), Μούσα, Ντουμπιά (66’ Μιλάνοφ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα