Βραβεύεται ο Βιγιαφάνιες

Gazzetta team
Βραβεύεται ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε αυτή την εβδομάδα η ψηφοφορία στο επίσημου site του Παναιτωλικού σχετικά με τον καλύτερο παίκτη του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ουσιαστικά έπαιζε μόνος του, καθώς η απόδοσή του στο παιχνίδι της Κυριακής δεν άφηνε ελπίδες σε κάποιον άλλον. Κάτι που εκ του αποτελέσματος επιβεβαιώθηκε...

Ο Αργεντίνος συγκέντρωσε το 76% των προτιμήσεων και την Πέμπτη το μεσημέρι θα βραβευτεί στο Café ΠΑΝΘΕΟΝ και Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Η γωνιά της τύχης», που είναι χορηγός της ομάδας από τον κ. Χρήστο Κουτσομπίνα.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χωρίς... εκπλήξεις για τον Μάκη Χάβο, καθώς το απουσιολόγιό του περιελάμβανε μόνο τα ονόματα των Θεοδωρίδη και Μορένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα