Μάλμε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Μάλμε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Η γκολάρα του Κόκε άνοιξε στους Ροχιμπλάνκος το δρόμο για τη δύσκολη νίκη 2-0 στο Μάλμε και την 1η θέση στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Το τελικό σκορ ξεγελάει. Η Μάλμε ήταν εξαιρετική και ειδικά στο Β’ μέρος έπαιξε τη γάτα με το ποντίκι, με το ρόλο του… κυνηγημένου να τον έχουν οι Ισπανοί. Τελικά όμως ενώ οι γηπεδούχοι σπαταλούσαν τις ευκαιρίες και τα έβαζαν με την ατυχία τους, οι Ροχιμπλάνκος τους… καθάριζαν με το 2-0, το οποίο τους έστειλε στη μοναξιά του ομίλου, καθώς βρέθηκαν στο +3 από Ολυμπιακό και Γιουβέντους.

Το σούπερ –όπως εξελίχθηκε- βράδυ για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε με μία απίθανη γκολάρα του Κόκε, ο οποίος στο 30’ άφησε τις συνηθισμένες του ασίστ (σ.σ.: έχει 11 φέτος), για να σκοράρει με εκπληκτικό τακουνάκι στην κίνηση. Εκείνο το γκολ θα το ακολουθούσε το σφυροκόπημα της Μάλμε.

Ωστόσο, λίγο η αστοχία των παικτών της, τη μία ο Γκοντίν που έβγαλε τη μπά΄λα πάνω στη γραμμή, σε 2-3 περιπτώσεις ο Μογιά και τα δύο δοκάρια, θα σταματούσαν τις φιλοδοξίες της ουραγού του γκρουπ. Στο 53’ το απ’ ευθείας φάουλ του Ρόζενεμπεργκ σταμάτησε στο δεξί σίδερο και στο 82’ ο Φόρσμπεργκ είδε το οριζόντιο να του κόβει το γκολ. Ενδιάμεσα όμως (78’), ο Ραούλ Γκαρθία με πλασέ δεν θα αστοχούσε για το 0-2.

Αυτό ήταν το έκτο γκολ του στον θεσμό (σ.σ.: μόνο ο Ντιέγκο Κόστα έχει περισσότερα για την Ατλέτικο με 8) και έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού (26 Νοεμβρίου).

Μάλμε (Αγκε Χαρέιντε): Ολσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον (64’ Κρόον), Τίνερχολμ, Χελάντερ, Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ (87’ Θερν), Ρόζενμπεργκ, Ερικσον, Τέλιν

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Χουανφράν, Σικέιρα, Γκοντίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Γκαρθία, Αρντά Τουράν (Κριστιάν Ροδρίγκες), Κόκε, Μάντζουκιτς (79’ Γκριεζμάν).

Bαθμολογία (Α' όμιλος)
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
2. Ολυμπιακός 6 (6-7)
3. Γιουβέντους 6 (5-4)
4. Μάλμε 3 (2-9)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα