Στιλ: «Έτοιμος για ό,τι κι αν έρθει»

Στιλ: «Έτοιμος για ό,τι κι αν έρθει»

Gazzetta team
Στιλ: «Έτοιμος για ό,τι κι αν έρθει»

bet365

Ο Λουκ Στιλ έχει πάρει τα... πάνω του στον Παναθηναϊκό και δηλώνει έτοιμος να αντεπεξέλθει για ό,τι κι αν έρθει, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη με την Αϊντχόφεν.

Ο Άγγλος πορτιέρο δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τεχνικού τιμ και συμπαικτών στο Τριφύλλι. Κόντρα στον Ατρόμητο έκανε άλλη μία καλή εμφάνιση και δηλώνει έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια.

«Αρχίζω κι απκτώ τον ρυθμό μου. Μετ΄τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό, παρ' ό,τι σε αυτό χάσαμε, αισθάνομται πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου αρχίζουν να βλέπουν τον τρόπο του παιχνιδιού μου. Είμαι έτοιμος για ό,τι κι αν έρθει προς την στία μου, είτε αυτό είναι σέντρες, είτε τετ α τετ, είτε σουτ», ανέφερε αρχικά ο Στιλ και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολη η ήττα σε ένα ντέρμπι, αλλά μερικές φορές είναι κάποιες ήττες που όταν συμβαίνουν, σου δίνουν το έναυσμα για να μπορέσεις να προχωρήσεις καλύτερα και να δημιουργήσεις νίκες.»

Ενώ για την Αϊντχόφεν είπε: «Ο βαθμός πυ κερδίσαμε στην Ολλανδία μπορεί να φανεί πάρα πολύ σημαντικός. Πιστεύω ότι και την Πέμπτη θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν για μία μεγάλη νίκη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω το δεύτερο ημίοχρονο που κάναμε στην Ολλανδία».

Όσο για τις περίφημες οδηγίες του Ζέκα πριν το πέναλτι του Μήτρογλου, ανέφερε: «Είναι αστείο, αλλά όταν κέρδισαν το πέναλτι, όλοι είχαν μία άποψη για το που να πέσω, λες και θα ήμουν στο τέρμα για πρώτη φορά. Δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω. Έχω τον δικό μου τρόπο για να αντιμετωπίζω τα πέναλτι και ήταν επιτυχής όλα αυτά τα χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα