Ενα Drone στην... UEFA! (vid)

Ενα Drone στην... UEFA! (vid)

bet365

Μετά το Βελιγράδι, Drone και στη Νιόν μπροστά από την... UEFA! Εκατοντάδες Αλβανοί τα έχωσαν σε Σέρβους και Πλατινί ζητώντας την αλλαγή της απόφασης!

Η UEFA τιμώρησε Σερβία και Αλβανία, ωστόσο οι δεύτεροι είναι αυτοί που συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες. Μάλιστα, αυτές είχαν ξανά Drone, αυτή τη φορά όχι στο Βελιγράδι, αλλά στη Νιόν, μπροστά από το κτίριο της UEFA. Εκατοντάδες Αλβανοί διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA να δώσει το ματς στη Σερβία. Οι Αλβανοί είχαν οργανώσει... εκστρατεία για την ελβετική πόλη, ωστόσο η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Ενα Drone με τη σημαία της χώρας έκανε την εμφάνισή του, με τους Αλβανούς να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των Σέρβων, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αυτή ήταν η δεύτερη συγκέντρωση στη Νιόν, αφού πριν μια εβδομάδα περίπου 100 Αλβανοί συγκεντρώθηκαν ξανά μπροστά από το κτίριο της UEFA για να τα... χώσουν στον Πλατινί! Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα Σκόπια και ειδικότερα στο Τέτοβο αναρτήθηκε νέο πανό με υβριστικό περιεχόμενο «Οι Σέρβοι έδειραν τους παίκτες μας και κέρδισαν 3-0. Εμείς αν τους σκοτώσουμε στον επαναληπτικό θα προκριθούμε στο EURO 2016;».

 

EURO Τελευταία Νέα