Βιγιαφάνες: «Τώρα δείχνουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Gazzetta team
Βιγιαφάνες: «Τώρα δείχνουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

bet365

Τα πλέι οφ βάζει στόχο ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εμφατικής νίκης του Παναιτωλικού κόντρα στην Ξάνθη, Λούκας Βιγιαφάνιες, που... έσταξε μέλι για τον κόσμο του Αγρινίου που τον έχει αγκαλιάσει.

Με δύο γκολ και μία εκπληκτική παρουσία, ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη. Μιλώντας στο agrinio-sports, ο Αργεντινός μέσος του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στην εμφατική νίκη κόντρα στους Ακρίτες, την συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και στην προσωπική του απόδοση, στέλνοντας μήνυμα στους φίλους των «καναρινιών».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βιγιαφάνιες:

-Είχες δηλώσει μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, ότι δεν έχουμε δει ακόμη τον πραγματικό Βιγιαφάνιες. Τώρα αρχίσαμε να βλέπουμε τις δυνατότητες σου πετυχαίνοντας δύο γκολ, αλλά και γενικότερα έχοντας τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα.

“Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ. Για τον κόσμο το είχα πει ξανά. Δεν είχα παίξει ούτε ένα λεπτό και ο κόσμος με είχε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που παίρνω δύναμη και μπορώ παιχνίδι με παιχνίδι και δίνω περισσότερα. Θέλω να δώσω αυτό που έχω και μπορώ για την ομάδα. Σιγά σιγά βελτιώνομαι και σε θέματα τακτικής. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ήμουν τόσο καλό και προσπαθώ να δουλέψω για να βελτιώνομαι συνέχεια. Σίγουρα σιγά σιγά θα είμαι καλύτερος. Είμαι σε καλή κατάσταση. Έπαιξα το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μου με τον Παναιτωλικό και ανεβαίνω μέρα με την μέρα”.

-Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί της νίκης στον αγώνα με την Ξάνθη;

“Βάλανε το πρώτο γκολ, εκτελώντας ένα φάουλ που πιστεύω ότι δεν ήταν και προηγήθηκαν. Εμείς όμως δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να παλεύουμε για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε την μπάλα κάτω, όπως μας είπε ο προπονητής και δεν είχαμε πρόβλημα”

“Σίγουρα εμείς δουλεύουμε για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι θα παλέψουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να έχουν το κεφάλι σκυμμένο να δουλέψουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε σε κάθε έδρα και θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη”.

-Πέτυχες δύο γκολ. Είχες προαίσθημα ότι θα σκοράρεις; Πιστεύεις ότι μπορεί ο Παναιτωλικός να κερδίσει την Κέρκυρα με δικό σου γκολ;

“Σίγουρα είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο, είτε να σκοράρω είτε να βγάλω κάποια ασίστ ή ότι άλλο χρειάζεται από εμένα ο προπονητής μου. Το άσχημο είναι ότι μετά τα δύο γκολ που έβαλα, ισοφαριστήκαμε. Βέβαια, μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία να θα σκοράρω εγώ με την Κέρκυρα ή κάποιος άλλος, αλλά να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναιτωλικού;

“Θέλω ο κόσμος να μείνει ήσυχος. Εμείς δουλεύουμε μέρα με την μέρα για να βελτιωνόμαστε και να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τώρα ξεκινήσαμε να δείχνουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και σίγουρα στην συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα