Έχει ξαναγυρίσει από το -5 ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Έχει ξαναγυρίσει από το -5 ο Ολυμπιακός

bet365

Διαφορά πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ έχει να καλύψει πλέον ο Ολυμπιακός, κάτι ωστόσο που είχε ξανακάνει και μόλις πριν από τρία χρόνια, κατακτώντας τελικά το πρωτάθλημα.

Το νέο εκτός έδρας στραβοπάτημα της ομάδας του Μίτσελ, έδωσε το δικαίωμα στον Δικέφαλο του Βορρά να ξεφύγει στο +5. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμα, καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική και η διαφορά αυτή προφανώς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε περισσότερα από τα τρία χρόνια, απ' όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή, με πρωτοπόρο τότε τον Παναθηναϊκός. Ήταν τον Γενάρη της σεζόν 2011-12 και μάλιστα την αμέσως επόμενη αγωνιστική ακολουθούσε έξοδος του Τριφυλλιού στη Λιβαδειά -κι όσα ακολούθησαν αυτής (επεισόδια, τιμωρία έδρας με ΠΑΟΚ και εντός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ)- και των Πειραιωτών στην Τούμπα, κάτι που έφερνε ως αρκετά πιθανό το σενάριο και του -8.

Αντιθέτως όμως οι Βοιωτοί νίκησαν τους “πράσινους” και οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν με εύκολο διπλό από την Τούμπα και στο φινάλε της σεζόν έμελλε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με διαφορά επτά βαθμών από τον 2ο Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα