«Οσοι θα μείνουμε θα παλέψουμε δυνατά»

«Οσοι θα μείνουμε θα παλέψουμε δυνατά»

bet365

Μήνυμα ενότητας από τον πρόεδρο της Καρδίτσας, που βρέθηκε στην προπόνηση και προσπάθησε να... ανεβάσει τους παίκτες της ΑΣΑ.

Το παρόν στην τελευταία προπόνηση της Αναγέννησης Καρδίτσας, έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μπούρμπος, που έδειξε την στήριξή του στους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε να είναι ενωμένοι και να τα δώσουν όλα, ενώ τόνισε πως, όποιος δεν θέλει να αποτελεί μέλος του συλλόγου, μπορεί να το πει και να αποχωρήσει.

Αναλυτικά:

«Εμείς που είμαστε παρόντες έχουμε την διάθεση να παλέψουμε. Οσοι είμαστε ενεργοί με πράξεις στην ομάδα απο κάθε πόστο και θέση είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Ακόμη και δώδεκα που λέει ο λόγος να μείνουμε το ίδιο θα κάνουμε!

Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα γιατί έτσι έχουμε μάθει. Και θα παλέψουμε δυνατά όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αν κάποιος απο σας έχει πρόβλημα, δεν του αρέσει κάτι, δεν περνάει καλά και πιστεύει πως δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί, δεν είναι κακό να μας πεί. Να έλθει στα γραφεία απο τη Δευτέρα και να λύσει το συμβόλαιό του!

Οσοι θα μείνουμε όμως θα παλέψουμε δυνατά, συσπειρωμένοι με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και αλληλοσεβασμό. Εμείς δεν ακούμε τι λένε δεξιά κι αριστερά διάφοροι. Εμπιστευόμαστε, στηρίζουμε όλους, έχουμε πολύ καλή ομάδα είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους προπονητές και στους παίκτες.
Δεν εξαρτάται η ομάδα μας και η προσπάθειά μας απο ένα ή δύο αποτελέσματα, αλλά απο τη διάρκεια και τη διάθεση όλων μας.

Το βλέπετε άλλωστε απο το πως διαχείριζεται τα πράγματα οχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν εφαρμόζουμε εδώ λογικές που υπάρχουν αλλού. Ωστόσο απαιτούμε σοβαρότητα, αλληλοσεβασμό και συναίσθηση της βαριάς φανέλας που εκπροσωπούμε.

Τουλάχιστον απο κείνους που έχουν τη διάθεση να μείνουν στη μάχη και να παλέψουν. Η Αναγέννηση είναι υπεράνω όλων. Του προέδρου, της διοίκησης, των προπονητών, των παικτών. Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και είμαστε περήφανοι γι' αυτά που έχουν πετύχει. Γι' αυτό και υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα.

Στον οικονομικό τομέα ξέρουν όλοι πολύ καλά πως αυτή η διοίκηση ακόμη και με τα πενιχρά έσοδα που υπάρχουν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τηρεί τους λόγους της. Δεν το παίξαμε ποτέ μεγαλοεπενδυτές, αλλά όπως βλέπετε κανείς δεν έμεινε ακάλυπτος απο την ομάδα.. Επειδή βρισκόμαστε σε διαρκή μεγάλη προσπάθεια τονίζω ότι δεν θα ανεχθούμε απο κανέναν να παίξει μ' αυτή. Συνεχίζουμε δυνατά και με αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα...»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα