Αφελάι: «Απίστευτοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Αφελάι: «Απίστευτοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Δημήτρης Τομαράς
Αφελάι: «Απίστευτοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στάθηκε στον απίστευτο -όπως τον χαρακτήρισε- κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ολλανδός διεθνής άσος σε συνέντευξή του στη NOVA τόνισε μεταξύ άλλων για:

Το πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες του Ολυμπιακού να μείνουν συγκεντρωμένοι για το ματς με τον Αστέρα και όχι σε αυτό με τη Γιουβέντους: Δεν είναι δύσκολο για μας. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να δουλεύουμε. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα και στην συνέχεια να κοιτάξουμε το παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι είναι όταν πρέπει να συμμετέχεις σε παραπάνω από μια διοργανώσεις μέσα στην σεζόν.

Την εικόνα που έχει για τον Αστέρα: Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα που συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ. Συνολικά η παρουσία της στο πρωτάθλημα είναι θετική. Δεν θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ποτέ εύκολα ματς όταν παίζει στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες δίνουν τα πάντα για να τον κερδίσουν. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς πολύ σοβαρά και να τα κερδίζουμε.

Την ζωή του στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ολλανδίας: Αισθάνομαι πολύ καλά. Οι άνθρωποι του συλλόγου με έχουν υποδεχθεί με πολύ όμορφο τρόπο. Με βοηθούν όπου χρειάζομαι και όποτε μπορούν. Για τον κόσμο θέλω να πω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι απίστευτοι. Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια που έχουμε από εκεί. Θέλω και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ σημαντικά πράγματα, ως ομάδα, αυτήν την σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα