Το «καρφί» του Αναστασίου για Γκατούζο

Gazzetta team
Το «καρφί» του Αναστασίου για Γκατούζο

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου στο πλαίσιο της παρουσίας του στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ για την απολογία του, άφησε... αιχμές για την παραίτηση του Γκατούζο, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κι ο ίδιος στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής για να απολογηθεί για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ το “παρών” έδωσε και ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Αλέξανδρος Μαυροκουκουλάκης. Εκεί ο Αναστασίου τον ρώτησε για τους λόγους της παραίτησης του Γκατούζο από τους Κρητικούς, ο νομικός εκπρόσωπος των οποίων επικαλέστηκε οργανωτικά θέματα.

Τότε ο Αναστασίου ανέφερε σύμφωνα με δημοσιεύματα: «Όταν αναλαμβάνεις μία ομάδα ξέρεις που πηγαίνεις. Και σε μας το ένα γήπεδο είναι μαλακό και το άλλο καμμένο και το πιάνει κι ο αέρας. Και οι Ακαδημίες μας δεν έχουν τα γήπεδα που θέλουμε, όμως τι να κάνουμε; Κι εμείς έχουμε προβλήματα, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα