Μπεργκ: «Πάμε για το 3 στα 3»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Πάμε για το 3 στα 3»

bet365

Αισιόδοξος οτι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το 3/3 απέναντι σε Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ κατά σειρά, είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Συγχαρητήρια από Γιάννη Αλαφούζο.

Χαρούμενος που η επιστροφή του στην ενεργό δράση συνδυάστηκε με γκολ, παρουσιάστηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Σουηδός επιθετικός αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην οικογένειά του και παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το 3/3 στα επόμενα παιχνίδια. Μάλιστα την ώρα που μιλούσε στην κάμερα, τον πλησίασε ο Γιάννης Αλαφούζος που είχε πάει στα αποδυτήρια και του έδωσε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχημένη παρουσία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ...

Για την επιστροφή του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Φυσικά ήταν ιδιαίτερο για μένα που επέστρεψα μετά από τόσο καιρό. Μου δίνει περισσότερη χαρά το γεγονός πως σκόραρα».

Για το αν είναι 100% έτοιμος: «Σίγουρα δεν είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα. Ναι μεν έχω δουλέψει πολύ αλλά αυτό που θα με φέρει εκεί που θέλω είναι τα παιχνίδια. Με έχει βοηθήσει πολύ η προπόνηση και πιστεύω πως μέσα από τα ματς θα αρχίσω να αποδίδω όπως μπορώ για να βοηθήσω τη ομάδα».

Για το γεγονός πως χωρίς αυτόν τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλά: «Έχω ξαναπεί πως είμαστε μια καλή ομάδα. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουμε σκληρά. Μέχρι τώρα αυτό έχει φανεί σε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά σε άλλες περιπτώσεις δεν φάνηκε. Από δω και πέρα θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε πως για να το πετύχουμε αυτό ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά και αυτό κάνουμε καθημερινά».

Για τα 3 ματς με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ, που ακολουθούν: «Είναι δύσκολα ματς και τα 3. Είναι καλές ομάδες οι αντίπαλοι. Όμως έχουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε σε όλα τη νίκη και να πετύχομε τους στόχους μας».

Για το πού αφιερώνει το γκολ που πέτυχε: «Στην οικογένειά μου γιατί με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο η οικογένειά μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει και στα καλά και στα δύσκολα. Το διάστημα του τραυματισμού μου που ήταν από τα δύσκολα ήταν δίπλα μου γι’ αυτό σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και μπορώ να τους αφιερώσω το γκολ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα