Δανεικοί, οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι!

Δανεικοί, οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzzetta για τους πιο…επικίνδυνους αντίπαλους του Ολυμπιακού, που είναι δικοί του ποδοσφαιριστές!

Ποιος ήταν χθες στο Καραϊσκάκη ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες του Πανιώνιου (μαζί με Μητρόπουλο και Φούντα); Μα ο Κολοβός, ένας παίκτης που ως γνωστόν ανήκει στον Ολυμπιακό κι έχει δοθεί δανεικός πίσω στον Πανιώνιο.

Από ωραία ενέργεια του Κολοβού ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης του Πανιώνιου, ενώ γενικά ο νεαρός ερυθρόλευκος άσος παίζοντας σε ρόλο επιθετικού χαφ ήταν αυτός που είχε πολύ καλές προσπάθειες από τον άξονα, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Κι ο Κολοβός απλά συνέχισε την ιστορία των δανεικών του Ολυμπιακού, που αποδεικνύονται ως οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί του!

Να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός έχασε στο Περιστέρι από ένα γκολ δανεικού του, του Καραμάνου, από πάσα άλλου δανεικού του, του Παπάζογλου!

Ακόμη ότι στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου στο συγκεκριμένο ματς ήταν ένας άλλος δανεικός, ο Τζανακάκης, ένα πραγματικό έμβολο από τη δεξιά πλευρά, που μαζί με τον Γιουσούφ τρυπούσαν συνεχώς την αριστερή άκρη της ερυθρόλευκης άμυνας.

Μην την ψάχνετε φίλοι μου. Όλοι οι δανεικοί του Ολυμπιακού σκίζονται όταν παίζουν κατά του Ολυμπιακού, πολύ απλά γιατί θέλουν να δείξουν στον Ολυμπιακό πόσο αξίζουν. Και να αποδείξουν ότι έχουν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Κι έτσι φτάνουμε στο σημείο να παίζουν καλύτερα εναντίον του Ολυμπιακού, απ΄ όταν παίζουν εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού!

Γιατί ο Καραμάνος, αλλά κι ο Παπάζογλου στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος ήταν πιο κάτω κι από μέτριοι! Για την ακρίβεια ο Καραμάνος δεν υπήρχε στο γήπεδο κι όταν έγινε αλλαγή, έκανε δύο καλές επιθέσεις ο Ατρόμητος. Κι ο Κολοβός στο ΠΑΟ-Πανιώνιος ήταν σαφώς κατώτερος της χθεσινής εμφάνισής του. Και να δούμε και την Κυριακή πως θα είναι οι Τζανακάκης, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης κατά του ΠΑΟΚ…

Ένας Βλαχοδήμος, που πέρσι είχε βάλει γκολάρα στον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, παίζοντας με τον Πλατανιά.

Όπως είχε σκοράρει κατά του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη κι ο Σάμαρης με τον Πανιώνιο.

Όπως είχε σκοράρει κατά του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο κι ο Ιμπραίμ.

Όπως έβγαζε τις ασίστ τη μία μετά την άλλη ο Ντε Βινσέντι παίζοντας με τον ΠΑΣ, ως δανεικός, κατά του Ολυμπιακού.

Όπως τα καλύτερά τους παιχνίδια ο Τάτος, ο Μπουχαλάκης κι ο Λεάντρο τα έκαναν πάντοτε κόντρα στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκαν.

Κι εγώ δεν λέω κάτι άλλο: δώστε τα όλα ρε παιδιά κατά του Ολυμπιακού-γιατί έτσι είναι το σωστό, αλλά και για να μην έχει να λέει και κανένας τίποτα. Αλλά παίξτε έτσι και εναντίον των άλλων ομάδων, όχι μόνο κατά του Ολυμπιακού.

Και πάνω απ΄όλα παίξτε έτσι κι όταν σας δίνετε η ευκαιρία και φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.