Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Καλλονή - Λεβαδειακός

Γιώργος Βροντάκης
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Καλλονή - Λεβαδειακός

bet365

Οι φίλαθλοι της Καλλονής μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 31 Οκτωβρίου θα διατίθενται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη). Η προπώληση ξεκινά από τις 09:00 το πρωί και διαρκεί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Οι φίλαθλοί μας από τη Γέρα θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια τηλεφωνώντας στο 6946008170

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 (απλό) και €25 (VIP).

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Δευτέρα 3/11 στις 19:30 θα εισέρχονται από τις εξής εισόδους (όπως αναγράφονται στις πόρτες πέριξ του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης):

Κεντρική είσοδος (Πεσμαζόγλου)

Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 1 και για το ΤΜΗΜΑ 2. Για κατόχουςμεμονωμένων εισιτηρίων VIP και προσκλήσεων VIP.

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 (Ε. Βοστάνη)

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και κατόχους διαρκείας ΤΜΗΜΑ 2. Επίσης για δημοσιογράφους φέροντες την αντίστοιχη διαπίστευση που θα τους έχει χορηγηθεί από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 (Ε. Βοστάνη)

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΤΜΗΜΑ 4 και μεμονωμένων εισιτηρίων ΤΜΗΜΑ 4 καιΤΜΗΜΑ 5 καθώς και κατόχους προσκλήσεων για το ΤΜΗΜΑ 4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα