Φιλικό η ΑΕΚ για καλό σκοπό!

Φιλικό η ΑΕΚ για καλό σκοπό!

Γιώργος Τσακίρης
Φιλικό η ΑΕΚ για καλό σκοπό!

bet365

Την Δευτέρα (03/11) στο Άλσος Βεΐκου θα γίνει φιλικό ματς με σκοπό να βοηθηθεί φίλαθλος της Ένωσης που έχει μεγάλη ανάγκη...

Ένα φιλικό ματς για καλό σκοπό, για να βοηθηθεί ο Μάριος Φατούρος και να συνεχίσει την αποκατάστασή του, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (03/11) στο γήπεδο του Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου στις 17:30 μεταξύ των παλαίμαχων της ΑΕΚ και εκείνων της ομάδας του Γαλατσίου.

Ο άτυχος φίλος της Ένωσης έπειτα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα (από το οποίο λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του) χρειάζεται τη βοήθεια όλων των Ενωσιτών -και όχι μόνο- προκειμένου να συνεχίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μάριος Φατούρος που νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» είχε εγκεφαλική αιμορραγία και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα στην αριστερή του πλευρά (αριστερή ημιπληγία) και να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα το οποίο εστιάζεται στο αριστερό του πόδι όπου και απαιτείται περαιτέρω αποκατάσταση για να επανέλθει σε καλύτερο ποσοστό λειτουργίας.

Για τον λόγο αυτό οργανώθηκε αυτό το φιλικό ματς, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά μέσα από ένα εισιτήριο αξίας μόλις 3 ευρώ την προσπάθεια του φίλου της ΑΕΚ. Το ματς θα ξεκινήσει μιάμιση ώρα πριν το μεγάλο ντέρμπι του μπάσκετ για την Α1 μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού οπότε αρκετοί φίλοι – οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα (αρκεί να έχουν και τη θέληση) να βρεθούν πρώτα στο Γαλάτσι και στο γήπεδο του Άλσους της Βεΐκου που απέχει μόλις πέντε λεπτά από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα