«Κασάμι, για πάντα στο Λιμάνι» (vid)

«Κασάμι, για πάντα στο Λιμάνι» (vid)

«Κασάμι, για πάντα στο Λιμάνι» (vid)

bet365

Ο Κασάμι... τρελάθηκε με όσα άκουσε από οπαδό του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς και χωρίς καμία καθυστέρηση τον βιντεοσκόπησε και τον ανέβασε στο facebook!

«Κασάμι, Κασάμι για πάντα στο λιμάνι..». Οπαδός του Ολυμπιακού σταμάτησε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον Ελβετό, τον αποθέωσε με τον... δικό του τρόπο κάτι που «τρέλανε» τον διεθνή μέσο. Ο Κασάμι δεν έχασε την ευκαιρία, έβγαλε κινητό, κάμερα και στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook. O Ελβετός έχει μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας και το διασκεδάζει! To video τα... σπάει! Ο ίδιος λίγο αργότερα τόνιζε για την εβδομάδα νικών «Ήταν μια σπουδαία εβδομάδα για την ομάδα! Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το ντέρμπι για τους απίστευτους οπαδούς μας! Συνεχίζουμε δυνατά ενωμένοι! #μια οικογένεια», ήταν τα λόγια του Ελβετού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα