Στο πλευρό της πρώτης ομάδας οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι

Δημήτρης Τομαράς
Στο πλευρό της πρώτης ομάδας οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι

bet365

Εκατό και πλέον παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού θα είναι δίπλα στην πρώτη ομάδα στο ντέρμπι. Στην Κύπρο θα γίνει τελικώς το ματς με την Ένωση Λεμεσού, που ματαιώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Όλος ο Ολυμπιακός είναι μία... γροθιά ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Στο πλαίσιο αυτό οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι θα στηρίξουν και πάλι τον σύλλογο. Θα είναι στις κερκίδες του Καραϊσκάκη με μία μεγάλη αντιπροσωπεία. Εκατό και πλέον παλιοί άσοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο. Από την διοίκηση έτσι και αλλιώς έχει σταλεί το... μήνυμα προς την ομάδα από το βράδυ της Τετάρτης. Αυτό που επιθυμούν όλοι στον σύλλογο είναι μία πολύ καλή εμφάνιση και την κατάκτησης μίας εμφατικής νίκης. Εξάλλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκαθαρίσει πως σε μία τέτοια περίπτωση θα επιβραβεύσει ανάλογα τους παίκτες.

Η αναβολή του ματς και η δεξίωση των βετεράνων

Στο μεταξύ ως προς τους βετεράνους αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για χθες φιλικό λόγω της έντονης βροχόπτωσης και γενικότερα εξαιτίας των ακραίων συνθηκών. Αυτό πρόκειται να διεξαχθεί την Κύπρο πιθανότατα το καλοκαίρι με την Ένωση Λεμεσού να έχει κάνει ήδη πρόσκληση προς τους ερυθρόλευκους βετεράνους. Σχετικά με την δεξίωση της Παρασκευής πρέπει να τονιστεί πως οι άνθρωποι της Ένωσης Λεμεσού κατενθουσιάστηκαν από την φιλοξενία του Ολυμπιακού και υποσχέθηκαν ίδια μεταχείριση για την Κύπρο.

Στο τραπέζι που έγινε προς τιμήν των Κυπρίων και ήταν προσφορά της πειραϊκής ΠΑΕ και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, η κ. Μυλωνά εκ μέρους της πρώτης ομάδας παρέδωσε μία ανθοδέσμη στους επισκέπτες από την μεγαλόνησο, που με την σειρά τους της έδωσαν ένα λάβαρο ειδικά για τον κ. Μαρινάκη αλλά και μία σημαία. Πρέπει επίσης να τονιστεί πως στο περιθώριο των εκδηλώσεων αυτών έπαιξαν οι ύμνοι των δύο ομάδων αλλά και ο εθνικός ύμνος ενώ τιμήθηκαν οι βετεράνοι της ΑΕΛ, όλα τα μέλη της αποστολής και ο Παμπουλής, ο οποίος έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Ο Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, κατά τον χαιρετισμό του τόνισε: «Αυτό δεν είναι ένα απλό γήπεδο! Είναι ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα των θρυλικών μορφών του Ολυμπιακού. Είναι ένα γήπεδο που γράφτηκαν οι θρυλικές στιγμές του Ολυμπιακού με τα 41 πρωταθλήματα, τα αμέτρητα κύπελλα και τα ατελείωτα νταμπλ, ενώ συνεχίζει να γράφεται η θρυλική ιστορία νικώντας την Γιουβέντους, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Βέρντερ Βρέμης, την Άρσεναλ, την Ντόρτμουντ και ένα σωρό μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

Χαιρετισμούς έκαναν και οι Γιώργος Δαρίβας, Κατερίνα Μυλωνά, Ανδρέας Σταύρου καθώς και ο αρχηγός της αποστολής των βετεράνων της ΑΕΛ, Ανδρέας Κωνσταντίνου. Επόμενος αγώνας για τους παλαίμαχους άσους του Ολυμπιακού θα είναι στις 28 Οκτωβρίου στις 17:00, στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στους βετεράνους του Ιωνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα