Αγρίνιο και μετά Αθήνα για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Αγρίνιο και μετά Αθήνα για Πανθρακικό

bet365

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του Πανθρακικού, που τη Δευτέρα θα μεταβεί στην Αθήνα για το ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις μέσα σε λίγες μέρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πανθρακικού. Οι ακρίτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Κυριακή (26/10), ενώ την Τετάρτη (29/10) υπάρχει το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι, η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται από σήμερα στο Αγρίνιο, όπου θα γίνει προπόνηση σήμερα και αύριο, με τον Άκη Μάντζιο να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να ενσωματωθούν και παίκτες από την Κ20.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπό, Χρήστου, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Καθάριος, Μεχία, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Γκιγέρμο, Οκάτσι, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ, Χασομέρης.

Τέλος, τη Δευτέρα θα γίνει προπόνηση το πρωί στο Αγρίνιο και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (28/10) η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα