Για το 3Χ3 η ΑΕΚ στα Χανιά

Gazzetta team
Για το 3Χ3 η ΑΕΚ στα Χανιά

bet365

Ακόμα ένα crash test για την ΑΕΚ, που φιλοξενείται στα Περιβόλια από τον ΑΟ Χανιά (18:00, OTE Sport 1) και θέλει να δείξει από νωρίς πως είναι το απόλυτο αφεντικό της Football League.

Μία από τις δυσκολότερες αποστολές της φετινής χρονιάς περιμένει την Ένωση σήμερα το απόγευμα στα Χανιά, όπου φιλοξενείται από τον ΑΟΧ για την 3η αγωνιστική της Football League. Έχοντας ήδη κάνει το 2/2 η ΑΕΚ, θέλοντας να πάει κόντρα στην άσχημη παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, όπου η τελευταία της νίκη σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν τον Φλεβάρη του 2011 επί του Εργοτέλη (2-3). Απέναντί της μάλιστα θα βρει τον γιο του Στέλιου Μανωλά, Κώστα, που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στους “μπλε”.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν στα Χανιά χωρίς τους Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς και Σοϊλέδη, αντιθέτως ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Γεωργεά, που πρόκειται να έχει και ρόλο βασικού. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, με την αμυντική τετράδα να αποτελούν οι Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος, ενώ στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κορδέρο, Γεωργέας, με τον Μάνταλο πιο μπροστά τους, δεξιά τον Πλατέλλα, αριστερά τον Μπαρμπόσα και τον Αραβίδη στην κορυφή.

Όσο για τους Κρητικούς, ο Ρίζος θα βρίσκεται στα γκολπόστ, με τους Γκότοβο, Εσονό στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μανωλά, Παπατζίκο στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Οι Σιλιγαρδάκης και Γκούμας θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Κομινιώτης λίγο πιο μπροστά, οι Κρητικός και Καραλής δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο αρχηγός, Ντίνος Πάγκαλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα