Στην τελική ευθεία για Μιλιβόγιεβιτς!

Στην τελική ευθεία για Μιλιβόγιεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Στην τελική ευθεία για Μιλιβόγιεβιτς!

bet365

Ο Σέρβος μάνατζερ του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, μίλησε με Ολυμπιακό και με τον παίκτη με την υπόθεσή του να προχωρά. Σε ρόλο απόλυτου φαβορί οι Πειραιώτες.

Ο Ράνκο Στοϊτς ήταν ένας εκ των μάνατζερ παικτών που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου το βράδυ της Τετάρτης. Ο εκ των εκπροσώπων του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς παρακολούθησε το παιχνίδι με την Γιουβέντους, χάρηκε πολύ με την εμφάνιση του πελάτη του και τη νίκη του Ολυμπιακού και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του αλλά και με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ειδικά με τον Μιλιβόγιεβιτς η κουβέντα που έγινε αφορούσε και στον αγώνα και την εικόνα του (σ.σ. με τους δύο να προχωρούν μέχρι και σε επιμέρους ανάλυσή του) καθώς και στο πως περνάει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες ο πειραϊκός σύλλογος αποτελεί την πρώτη και μεγάλη προτεραιότητα του Σέρβου άσου. Τόσο ο Στοϊτς όσο και ο έτερος ατζέντης του είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει μπει στην τελική του ευθεία. Η οψιόν για την αγορά του Μιλιβόγιεβιτς είναι στα 2.7 εκατ. ευρώ, ο παίκτης θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει στο Λιμάνι και όλα φαίνεται πως θα αποσαφηνιστούν το αργότερο έως τον Γενάρη. Στο προσεχές διάστημα θα γίνουν και άλλες συζητήσεις των δύο πλευρών ωστόσο το κλίμα είναι πολύ θετικό. Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και ο Σέρβος άσος φαίνεται πως έχει βρει τον ποδοσφαιρικό του... παράδεισο για τα επόμενα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα