Με δύο ή τρεις αλλαγές στο ντέρμπι ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Με δύο ή τρεις αλλαγές στο ντέρμπι ο Μίτσελ

bet365

O Mίτσελ θα παρουσιάσει έναν ελαφρώς παραλλαγμένο Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προβάδισμα για Φουστέρ για την ενδεκάδα και πιθανότητα για ανοιχτή προπόνηση την Παρασκευή.

Δύο με τρεις αλλαγές θα κάνει για την αναμέτρηση της Κυριακής ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρίσει βασικό τον Φουστέρ και ενώ θα κάνει ακόμα μία με δύο διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα με την Γιουβέντους. Κατά τα άλλα ενδέχεται οι ερυθρόλευκοι να κάνουν ανοιχτή προπόνηση την Παρασκευή. Επιπλέον στο μυαλό του ερυθρόλευκου κόουτς υπάρχει για τα επόμενα παιχνίδια η σκέψη να παρουσιάσει και πάλι διάταξη δίχως ακραίους επιθετικούς όπως έκανε με την Γιουβέντους αλλά και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Ντινγκά ως τρίτο στόπερ στις επιθέσεις των αντιπάλων. Σε διοικητικό επίπεδο πέραν της πλήρους ικανοποίησης για τη νίκη με την Γιουβέντους οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μεριμνήσει ώστε να ξεκαθαρίσουν στους παίκτες την μεγάλη σημασία του ντέρμπι της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα