Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλμε 5-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλμε 5-0

bet365

Αν και το ημίχρονο δεν είχε γκολ, η Ατλέτικο ξύπνησε στην επανάληψη, διέλυσε 5-0 τη Μάλμε και βρέθηκε στην κορυφή μαζί με τους Ερυθρόλευκους.

Ηταν το αναμενόμενο. Ωστόσο, για να φτάσει η Ατλέτικο στο θριαμβευτικό εντός έδρας 5-0 επί της Μάλμε χρειάστηκε να αγχωθεί πρώτα. Βλέπετε το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ και με τους γηπεδούχους άκρως ανήσυχους να μην μπορούν να βρουν λύσεις στην κλειστή άμυνα των Σουηδών. Στην επανάληψη ευτύχισαν όμως να το κάνουν νωρίς και τελικά να ανέλθουν πανηγυρικά στους έξι βαθμούς και στην κορυφή παρέα με τον Ολυμπιακό.

Στο Α' μέρος ο Γκριεζμάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι (ήταν σε θέση οφσάιντ), αλλά χρειάστηκε η επέμβαση του Μογιά σε σουτ του Ερικσεν (45'), ώστε να μην γίνει το απρόσμενο. Στο 48' ο Κόκε που έκανε ορχηστρικό παιχνίδι, βρέθηκε σε τετ α τετ και πλάσαρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν κάπως, γιατί πλέον έπρεπε να παίξουν κι εκείνοι και τελικά σταμάτησαν να μετρούν στα πέντε.

Στο 62' ο Μάντζουκιτς (ασίστ Κόκε) εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έκανε το 2-0 με προβολή, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν (ασίστ Κόκε) να σουτάρει δυνατά και να πάρει μέσα και τα χέρια του τερματοφύλακα που προφανώς είχε ευθύνη. Στο 87' ήταν η σειρά του Γκοντίν να βρει δίχτυα με τον γνωστό τρόπο. Κόρνερ Κόκε (3η ασίστ στο ματς) και κεφαλιά του Ουρουγουανού. Στις καθυστερήσεις πρόσθεσε το όνομα του στους σκόρερ και ο Τσέρτσι. Ο Ιταλός μετά από ατομική προσπάθεια σημάδεψε το δεξί δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα στην ίδια γωνία.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Σικέιρα, Μάριο Σουάρεθ, Σαούλ, Κόκε, Αρντά Τουράν (69' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (72' Κριστιάν Ροδρίγκες), Μάντζουκιτς (76' Τσέρτσι)

Μάλμε (Αγκε Χαρέιντε): Ολσεν, Χελάντερ, Τίνερχολμ, Ρικαρντίνιο (90' Κανουτέ) , Γιόχανσον, Χάλστι, Ερικσεν (89' Θερν), Αντού, Φόρσμπεργκ (66' Κρόον), Κίεσε Τέλιν, Ρόζενμπεργκ.

1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3)
2. Ολυμπιακός 6 (4-4)
3. Γιουβέντους 3 (2-2)
4. Μάλμε 3 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (04/11)
Μάλμε – Ατλέτικο Μαδρίτης
Γιουβέντους-Ολυμπιακός

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα