Τα εισιτήρια των... καναρινιών με Πανθρακικό

Gazzetta team
Τα εισιτήρια των... καναρινιών με Πανθρακικό

bet365

Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, ο Παναιτωλικός υποδέχεται το Σάββατο τον Πανθρακικό με τα... καναρίνια να γνωστοποιούν τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κυριακή ώρα 17.15) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00 και την Κυριακή από τις 13.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:

Θύρα 1 (τμήματα 2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 20 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ

Μικρή κερκίδα:

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ, Θύρα 4 τιμή 15 ευρώ και Θύρες 3 και 5 τιμή 10 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ

Πέταλο:

Θύρες 6 και 7 τιμή 8 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ.

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρα 1 και 2) και ηλεκτρονικά, μέσω του www.viva.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Τις ίδιες μέρες και ώρες θα είναι ανοικτή η μπουτίκ. Αγόρασε φανέλα στα χρώματα που σας αρέσει: Ριγέ, μπλε, Λευκή! Σορτσάκι, κάλτσες, καπέλο, φόρμα αποστολής, ζακέτα κίτρινη. Επίσης ζακέτα φούτερ και μπλούζα φούτερ. Μπλουζάκι κίτρινο ή μπλε. Σάκο αποστολής, σάκο πλάτης. Διαλέξτε ανάμεσα σε πολλά αξεσουάρ: Μπρελόκ, καπέλα, λάβαρα, σημαίες, κούπες, ρολόι και άλλα είδη.

Και για τα παιδιά της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, ήρθε το νέο πλήρες σετ, που περιλαμβάνει φανέλα, σορτσάκι, κάλτσες, φόρμα, σακίδιο!!!

Μπορείτε να τα βρείτε και στο e shop μπαίνοντας ΕΔΩ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα