Ο Ολυμπιακός στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ο Ολυμπιακός στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

bet365

Αθλητές της Κ12 και Κ13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, επισκέφτηκαν μαζί με τους προπονητές τους το Ίδρυμα μείζονος Ελληνισμού.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στις Ακαδημίες δεν ασχολούνται μόνο με το αθλητικό-ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά και με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών που είναι σε αυτές. Γι' αυτό και οι παίκτες των ομάδων της Κ12 και Κ13 συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Τάσο Πάντο και Φώτη Παπαπαναγή βρέθηκαν στο Ίδρυμα μείζονος Ελληνισμού. Τα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό και ενεργή συμμετοχή παρακολούθησαν προγράμματα εικονικής πραγματικότητας με θέμα την «Σελήνη» και τους «Ολυμπιακούς Αγώνες». Τέτοιου είδους επισκέψεις είναι προγραμματισμένες και θα πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, καθώς είναι μέρος της παράλληλης εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα