Την Τετάρτη νεότερα για Καμαρά

Νίκος Τσιώκος
Την Τετάρτη νεότερα για Καμαρά

bet365

Αύριο, Τετάρτη (22/10), θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του Ανρί Καμαρά, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Τον μοναδικό... πονοκέφαλο του Γιάννη Ματζουράκη αποτελεί ο Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του και την Τετάρτη (22/10) θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο για την κατάσταση που βρίσκεται και το πότε θα είναι έτοιμος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή είναι ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής, καθώς έχει δοθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (22/10). Μάλιστα, με το αυριανό πρόγραμμα θα ξεκινήσει ουσιαστικά και η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα