Σε... ανοιχτή γραμμή Νάπολι και Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Σε... ανοιχτή γραμμή Νάπολι και Βέροια

bet365

Βέροια και Νάπολι βρίσκονται σε... ανοιχτή γραμμή, καθώς υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ντουμίτρου, που ανήκει στους Ιταλούς.

Ότι έχει ανέβει επίπεδο και εκτός αγωνιστικού χώρου δείχνει η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει συνεργασία με τη Νάπολι, μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Κίκε Ερνάντεθ, με τον ομόλογό του στους «παρτενοπέι», Ρικάρντο Μπιγκόν.

Έτσι, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε... ανοιχτή γραμμή για διάφορα θέματα, όπως και για παίκτες. Πόσω μάλλον για τον... δικό τους Νικολάο Ντουμίτρου, ο οποίος αγωνίζεται σε αυτόν της Ημαθίας.

Μάλιστα, πραγματοποιεί καλή σεζόν με τη Βέροια μετρώντας 3 γκολ σε 6 ματς στη Σούπερ Λίγκα και 2 τέρματα σε 1 αναμέτρηση στο Κύπελλο. Κάτι, που στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας δεν έχει περάσει απαρατήρητο, καθώς ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα