Ρατς: «Δεν ξέρω τίποτα για την Αλ Ιτιχάντ»

Ρατς: «Δεν ξέρω τίποτα για την Αλ Ιτιχάντ»

Gazzetta team
Ρατς: «Δεν ξέρω τίποτα για την Αλ Ιτιχάντ»

bet365

Άγνοια για το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ δηλώνει ο Ράζβαν Ρατς, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και σκέφτεται μόνο το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Ο Ρουμάνος μέσος πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook για τα δημοσιεύματα της πατρίδας του που τον έφεραν στο στόχαστρο της αραβικής ομάδας ελέω της παρουσίας του Βίκτορ Πιτούρκα, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν ξέρω τίποτα για την Αλ Ιτιχάντ και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πρόκειται για μια φήμη που κυκλοφόρησε στον Τύπο της Ρουμανίας ίσως επειδή είμαι κοντά με τον Βίκτορ Πιτούρκα, ενώ ούτε ο πατέρας μου ποτέ έκανε δήλωση σε δημοσιογράφο.

Δεν ξέρω εάν ο Πιτούρκα θέλει να κάνει αλλαγές στην νέα του ομάδα, αλλά εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με την Φιορεντίνα», έγραψε ο Ρατς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα