Η ομιλία... θανάτου του Γκατούζο

Η ομιλία... θανάτου του Γκατούζο

Gazzetta team
Η ομιλία... θανάτου του Γκατούζο

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο “έφτιαξε” με τον δικό του τρόπο τους παίκτες του ΟΦΗ πριν έρθει το μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο, ζητώντας τους να... πεθάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Θέλω να μπείτε μέσα και να..., πεθάνετε στα πρώτα 20 λεπτά», ήταν μία από τις ατάκες του Ιταλού τεχνικού στους παίκτες του πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπως αναφέρει το”Goal”, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους πορώσει κι εκ του αποτελέσματος το πέτυχε.

Ο Ρίνο άλλωστε εκτιμούσε πως οι “πράσινοι” θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και η ομάδα του θα έπρεπε να βρει τρόπο για να αντεπεξέλθει στην πίεση, ώστε να μην περάσει μία... δεύτερη Τούμπα.

Μάλιστα μετά τη μεγάλη νίκη υπήρξε και... ειδική αφιέρωση στον βοηθό του Γκατούζο, Πάολο Μπερουάτο, που είχε μείνει στο Ηράκλειο, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις τελευταίες μέρες σε κλινική κι ο τεχνικός του ΟΦΗ έσπευσε να του τηλεφωνήσει από τα αποδυτήρια με ανοικτή ακρόαση για να του αφιερώσουν όλοι μαζί το διπλό. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δε,προγραμμάτισε να επισκεφτεί σύσσωμο το μέλος του τεχνικού τιμ πριν από τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα