Ραντεβού ΠΑΟΚ-Τζανδάρη

Ραντεβού ΠΑΟΚ-Τζανδάρη

Απόστολος Παγώνης
Ραντεβού ΠΑΟΚ-Τζανδάρη

bet365

Την συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Φάνη Τζανδάρη περιμένουν στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τελειώσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του νεαρού μεσοεπιθετικού.Επαφή και με Κατσικά.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο εκπρόσωπος του Φάνη Τζανδάρη για να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα την ανανέωση του συμβολαίου του και πιο συγκεκριμένα 840 ευρώ. Στον Δικέφαλο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Τζανδάρη τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης όσο και η διοίκηση του Δικεφάλου για την προσφορά τους την ομάδα όσο και για τον χαρακτήρα του.

Σε μια άλλη περίπτωση αυτή του Γιώργου Κατσικά ο Ζήσης Βρύζας είχε την πρώτη διερευνητική επαφή με τον εκπρόσωπο του Γιώργο Κατσικά για την ανανέωση το συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα