Στην Αθήνα για εξετάσεις ο Νέπλιακ

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα για εξετάσεις ο Νέπλιακ

bet365

Ο Νέπλιακ μετέβη στην Αθήνα για να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις του για το πρόβλημα τραυματισμού του. Εκτός από το πρόγραμμα του Πλατανιά και ο Περιστερίδης.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν το πρωί της Δευτέρας στο Μάλεμε, όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πλατανιά αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα με την Ξάνθη. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και σε υψηλή ένταση. Απόντες ήταν οι τραυματίες Νέπλιακ και Περιστερίδης, με τον πρώτο να έχει μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να τον εξετάσει γιατρός που εξειδικεύεται στο πρόβλημα τραυματισμού του και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μπεριάν, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές των Χανιωτών θα έχουν ρεπό ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (σ.σ. μία το πρωί και μία το απόγευμα) στο Μάλεμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα