Ημέρα... Γενικής Συνέλευσης στον ΠΑΟΚ

Ημέρα... Γενικής Συνέλευσης στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ημέρα... Γενικής Συνέλευσης στον ΠΑΟΚ

bet365

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (12:00) η Γενική Συνέλεσυη των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου θα συζητηθούν η ΑΜΚ, αλλά και το αθλητικό κέντρο της Θέρμης.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη για μία σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δικέφαλο του Βορρά, συνδυάζεται και με την επικείμενη Γ.Σ. που έχει ήδη ανακοινωθεί να γίνει τη Δευτέρα (20/10) στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Κύριο θέμα στην ατζέντα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπως έχει γνωστοποιηθεί, κάτι βέβαια που συνδέεται άμεσα και με τα χρέη προς το Δημόσιο. Από εκεί και πέρα πρόκειται να ανακοινωθούν κι αποφάσεις που αφορούν στο αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ζήτημα που πλέον βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα