«Φεύγουμε αν δεν παραιτηθεί ο Οικονόμου»!

«Φεύγουμε αν δεν παραιτηθεί ο Οικονόμου»!

Γιώργος Φραδελάκης
«Φεύγουμε αν δεν παραιτηθεί ο Οικονόμου»!

bet365

«Ή εσείς ή εμείς» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Γιώργος Γαλανός στον Ερασιτέχνη Άρη, τονίζοντας πως αν δεν παραιτηθεί ο Τάσος Οικονόμου από την προεδρία, θα αποχωρήσει.

Σε ολομέτωπη επίθεση με τον Ερασιτέχνη το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων», με την ανακοίνωση που εξέδωσε να αναφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Τάσο Οικονόμου, ενώ γίνεται καταγγελία για θλιβερά γεγονότα σε βάρος 22χρονου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Μετά τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Τετάρτη σε βάρος 22χρονου, αποφασίσαμε για το καλό της ομάδας, να υποχρεώσουμε σε μια… «ομερτά», ενόψει του αγώνα της Κυριακής για το καλό και μόνο του ΑΡΗ.

Ως… «έφορος-συνεργάτης-διαχειριστής» του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Συλλόγου, καλούμε τον «τεράστιο» πρόεδρο του Ερασιτέχνη να αποφασίσει για το τι μέλει γενέσθαι στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Θα παρακαλούσαμε, επειδή το ανδρικό τμήμα έχει πολύ μεγάλη Ιστορία, να μην συμπεριφερθεί με την ίδια επιπολαιότητα, όπως το γυναικείο τμήμα. Εκεί όπου ξέχασε να ενημερώσει για τον επίσημο αγώνα που είχε να δώσει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αφήνοντας τις δύο ομάδες και τους διαιτητές έξω από το κλειδωμένο Χαριλάου.

Ο «μεγάλος» πρόεδρος του Ερασιτέχνη μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού ενόψει του ταξιδιού και των σημαντικών συναντήσεων στην Αθήνα, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εξαιτίας του.

Εμείς ως διοίκηση δεν ανεχόμαστε από κανέναν ερασιτέχνη ή προπονητή να μας υποδεικνύει το τι θα κάνουμε σε σχέση με το Ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Αν ο κ. Οικονόμου εξυπηρετεί συμφέροντα ή έχει προσωπικές φιλοδοξίες (ειδικά τώρα που είδε τα λεφτά της NOVA) ας μας το πει στα ίσια (όπως μιλάμε εμείς) και να αναλάβει την ευθύνη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Όσον αναφορά τη χθεσινή ανακοίνωση τον ενημερώνουμε ότι είναι άκυρη και άτυπη, καθώς αναφέρεται στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν από εμάς (Σ.Σ. ο καθένας στον ΑΡΗ κάνει ότι γουστάρει).

Συνεχίζοντας, απευθυνόμενοι στο μεγάλο «πρόεδρο», τον οποίο παρακαλάμε εδώ και 15 μέρες να συζητήσουμε για την μπουτίκ στο γήπεδο, στο κέντρο, για τα καφέ, για τα κυλικεία και πολλά άλλα που μπορούν να φέρουν έσοδα στο Σύλλογο (υπάρχει ήδη ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας).

Αυτός το μόνο που μας λέει κάθε μέρα είναι… «τα λέμε την επόμενη Τετάρτη». Κι εμείς ρωτάμε: Ποιά Τετάρτη; Τη Μεγάλη Τετάρτη;

Κλείνοντας έχουμε να πούμε τα εξής: Πλέον κουραστήκαμε από τον κάθε τυχάρπαστο, συνταξιούχο, άνεργο, επίδοξο παράγοντα που παίρνει μια θεσμική θέση στο Σύλλογο και προσπαθεί για ίδιον όφελος να εισχωρήσει στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα και να μην μας αφήνει ήσυχους να δουλέψουμε. Την ίδια ώρα που έχει να ασχοληθεί με 18 τμήματα, διαλύοντας το ένα μετά το άλλο, και, μάλιστα, μας υποδεικνύει το τι να κάνουμε!

Η επιστροφή μας στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα θα προκύψει μόνο με την παραίτηση του κ. Οικονόμου και την ανάληψη της ηγεσίας του Συλλόγου από άνθρωπο ανοιχτόμυαλο. Δεν γίνεται, ενώ έχουμε αναρίθμητα προβλήματα με την ομάδα, να ασχολούμαστε με τον κάθε επιπόλαιο και κουτοπόνηρο παραγοντίσκο.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τη σοβαρότητα του ηθικού προβλήματος που προέκυψε την περασμένη Τετάρτη… Ας απαντήσει σε αυτή τη μάνα, ο ίδιος, για την επιλογή του…

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα