Λουτσέσκου: «Έπρεπε να κερδίζαμε 0-3 στο ημίχρονο»!

Δημήτρης Τομαράς
Λουτσέσκου: «Έπρεπε να κερδίζαμε 0-3 στο ημίχρονο»!

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίστηκε αναστατωμένος όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το χαμένο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να νικάει 0-3 στο ημίχρονο!
O προπονητής της Ξάνθης σχολίασε για τον αγώνα: «Φυσικά θα έπρεπε να είμαι κάπως αναστατωμένος μετά από ένα χαμένο παιχνίδι και όντως είμαι. Σήμερα είμαι λυπημένος για τους παίκτες μου, γιατί πραγματικά έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Είχαν καλό πνεύμα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κανένας πιστεύω δεν θα ήταν στενοχωρημένος αν είχαμε 3 γκολ υπέρ μας στο Α' ημίχρονο. Τα πρώτα 25 λεπτά του Β' μέρους ήταν τα χειρότερα ίσως του δικού μας παιχνιδιού, γιατί δεν παίξαμε με το ίδιο καθαρό μυαλό που είχαμε στο A' ημίχρονο και στο δεύτερο κομμάτι του B' επίσης. Χάσαμε κάποιες εύκολες μπάλες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο πιο βαθιά την μπάλα, δίνοντας όμως έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο να γυρίσει ξανά στο παιχνίδι και να μας ασκήσει πίεση. Δεχθήκαμε το γκολ, όμως μετά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι κάναμε κάποιες καλές ενέργειες και με όλο τον σεβασμό για τη δουλειά του αντιπάλου, δικαιούμαστε πολλά περισσότερα.
Μία ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρει, αλλιώς υπάρχει το ρίσκο στο τέλος του αγώνα να είσαι λυπημένος, όπως και είμαστε εμείς... Από την άλλη πλευρά, αυτό που είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε με το κεφάλι ψηλά και να ξεκινήσουμε από αύριο με καθαρό μυαλό και θετική σκέψη για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κρατώντας αυτή τη στάση γιατί έχουμε αρκετή ευχαρίστηση». Όσο για το εάν θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο ότι ο Πλατανιάς ήθελε διακαώς τη νίκη απάντησε: «Είναι μάλλον αλήθεια ότι για τον Πλατανιά ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά και εμείς θέλαμε εξίσου το ματς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και νομίζω ότι γι' αυτό το γεγονός πρέπει και οι δύο ομάδες να δεχθούν τα συγχαρητήριά μας. Αν μιλήσουμε όμως για ευκαιρίες πάλι, νομίζω ότι έχουμε πολύ περισσότερες από τον αντίπαλο. Ο Πλατανιάς ήξερε να πάρει προβάδισμα από τις ευκαιρίες του και στο ποδόσφαιρο, σε παιχνίδια σαν κι αυτά, νομίζω ότι αυτό κάνει τη διαφορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα