Ναζλίδης: «Ο κόσμος βλέπει και κρίνει πόσο προσπαθώ»

Δημήτρης Τομαράς
Ναζλίδης: «Ο κόσμος βλέπει και κρίνει πόσο προσπαθώ»

bet365

Ο σκόρερ του Πλατανιά με την Ξάνθη, Θωμάς Ναζλίδης, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο των Χανιωτών υπογραμμίζοντας ότι βλέπει και κρίνει το πόσο προσπαθεί.

Μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη ο Ναζλίδης σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Το μόνο που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να έχουμε ανάλογη συνέχεια, όχι όσον αφορά τις εμφανίσεις μας, αλλά τις νίκες. Σίγουρα, για μένα αυτός ο χρόνος ήταν πολύ δύσκολος κι επίπονος. Ήμουν σίγουρος μέσα μου ότι θα μπορούσα να γυρίσω δυνατός. Δόξα τον Θεό είμαι καλά και χαίρομαι που το γκολ μου συνοδεύτηκε μετά την επιστροφή μου, στα γκολ βασικά, γιατί στους αγωνιστικούς χώρους έγινε νωρίτερα. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει ότι παλεύω για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ. Μπορεί να κρίνει το πόσο προσπαθώ. Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο η αγάπη που μου δείχνει και κάθε φορά που αγωνίζομαι έχω στο μυαλό μου να τον ανταμείψω. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα