Κουτρουμπής: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Κουτρουμπής: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

bet365

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανατροπή του κλίματος στον Παναθηναϊκό, βλέπει ο Γιώργος Κουτρουμπής τα ματς με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό.

«Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή δεν καταφέραμε ουσιαστικά να κάνουμε καμία ευκαιρία και ο ΟΦΗ με ένα σουτ κατάφερε και προηγήθηκε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι είχαμε την κατοχή, πιέσαμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά και πάλι από μια στιγμή αδράνειας φάγαμε το δεύτερο γκολ και ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς», τόνισε αρχικά ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πριν δεχθεί τις ερωτήσεις...

Αποτελεί ένα πισογύρισμα αυτή η ήττα αν και όλοι περίμεναν να είστε καλύτεροι μετά την διακοπή;
"Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και εμείς, ερχόμασταν από την διακοπή. Θέλαμε να κάνουμε ένα σερί γιατί τώρα αρχίζουν πολλά δύσκολα ματς. Δεν παρουσιαστήκαμε όσο καλοί θέλαμε. Έχουμε τώρα το παιχνίδι για την Ευρώπη την Πέμπτη και μετά ένα κρίσιμο ντέρμπι και ελπίζω να πάμε πολύ καλύτερα".

Τι δεν πηγαίνει καλά;
"Πιστεύω δεν μας έχει βγει ακόμα ο τρόπος παιχνιδιού που είχαμε πέρυσι. Που κάναμε πολλές φάσεις, πετυχαίναμε πολλά γκολ. Είναι σημαντική η απουσία του Μάρκους ο οποίος επιστρέφει σε λίγο καιρό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Πολλές φορές λένε ότι το "πληγωμένο θηρίο" είναι επικίνδυνο και εσείς είστε πληγωμένοι ενόψει των αγώνων κόντρα στην Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό;
"Το σημερινό ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν μας πτοεί αυτό. Πάμε την Πέμπτη για να κερδίσουμε όπως και στο ντέρμπι που όλοι περιμένουμε αυτό το ματς και νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα