Ξανά εκτός ο Ναγιάρ στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Ξανά εκτός ο Ναγιάρ στην Κέρκυρα

bet365

Με τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ να μένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει τηην Καλλονή την Κυριακή.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ που τον αφήνει εκτός μάχης εν όψει Καλλονής. Ο Μιχάλης Γρηγορίου τον είδε να αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να μην τον υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι των «Φαιάκων»,

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Μαρκόφσκι που είναι τιμωρημένος με τον τεχνικό της Κέρκυρας να ετοιμάζεται να δώσει και πάλι θέση βασικού στον Καϊκούρ. Ωστόσο, στα θεττικά είναι η επιστροφή του Καρντόσο που είχε απουσιάσει από πολλά παιχνίδια της ομάδας λόγω θλάσης.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στην Κέρκυρα θέλουν να δουν την ομάδα να δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο που είχε και πριν την διακοπή.

Φυσικά γνωρίζουν πως έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουν την Καλλονή στην έδρα της που είναι αήττητη, ωστόσο θέλουν το τρίποντο ώστε να παραείνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Κανακούδης, Ντιόγκο, Βενέτης, Σαμπάτ, Μαραγκός, Καρντόζο, Ζορμπάς, Χαβίτο, Ρόχας, Καϊκούτ, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Ανδρεόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα