Από τον Εργοτέλη, στον... Εργοτέλη ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Από τον Εργοτέλη, στον... Εργοτέλη ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο το διπλό επί του Εργοτέλη, που θα είναι και το πρώτο μετά από επτά μήνες, όπου είχαν νικήσει ξανά τους Κρητικούς!

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος οι Πειραιώτες μετρούν ήδη δύο απώλειες, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε καμία από τις εξόδους τους, αφήνοντας βαθμούς τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στο Περιστέρι.

Από τις 23 Μαρτίου έχουν να πανηγυρίσουν άλλωστε εκτός έδρας νίκη οι “ερυθρόλευκοι”, όταν και είχαν επικρατήσει στο Παγκρήτιο του Ερογτέλη με το εντυπωσιακό 4-1, με χατ τρικ του Βαλντές, έπειτα τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κοινό σημείο; Ό,τι σήμερα θα προσπαθήσουν ξανά κόντρα στους Κρητικούς να πάρουν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο μετά από διάστημα σχεδόν επτά μηνών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα