Ματσάρα στο «Ετιχαντ», παγίδες για Λονδρέζους! (vid)

Ματσάρα στο «Ετιχαντ», παγίδες για Λονδρέζους! (vid)

bet365

Επιστροφή στη δράση και τα βλέμματα στρέφονται σε Μάντσεστερ και Λονδίνο! Η Σίτι φιλοξενεί την Τότεναμ, η Αρσεναλ υποδέχεται τη Χαλ, ενώ Τσέλσι... δοκιμάζεται στο Σέλχαρστ Παρκ. Δείτε το αποκλειστικό preview.

Παγίδα στη συμπολίτισσα Τσέλσι στήνει η Κρίσταλ Πάλας, η οποία με τον Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο της είχε τρομερή ρέντα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και σίγουρα οι «Μπλε» θα βρουν μπελάδες αν δεν προσέξουν. Εξάλλου, το βλέμμα είναι στραμμένο μόνο στο πρωτάθλημα, αφού ακολουθεί εύκολη αποστολή στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάριμπορ. Αήττητη η ομάδα του Μουρίνιο, η οποία έχει βγάλει σε αυτές τις επτά στροφές πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Εβερτον, Σίτι εκτός και Αρσεναλ εντός. Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, με τον Ντιέγκο Κόστα όμως να είναι και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Πορτογάλου. Υπάρχουν φόβοι για απουσία τριών εβδομάδων και οι Μπλε χάνουν τα 9 γκολ του στο πρωτάθλημα!

Στο... κυνήγι της Τσέλσι από νωρίς η Μάντσεστερ Σίτι και κάθε ματς μια «παγίδα»! Επιστροφή στη δράση και κόντρα στην Τότεναμ η νίκη είναι μονόδρομος για τους «Πολίτες». Εξάλλου, ο Οκτώβρης θα κρίνει πολλά για τη φετινή χρονιά, αφού ακολουθεί το ταξίδι στη Ρωσία και ο «τελικός» με την ΤΣΣΚΑ. Οι βασικοί πήραν ανάσες, ωστόσο οι Φερναντίνιο, Νασρί έχουν τεθεί εκτός πλάνων. Στον αντίποδα, οι Λονδρέζοι έχουν να νικήσουν ομάδα της περσινής πρώτης τετράδας από τον Απρίλη του 2013!

Η απόφαση πάρθηκε και η Αρσεναλ θα δώσει αρκετό ρευστό για την αμυντική της ενίσχυση τον Γενάρη. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι πρέπει να μάθουν να ζουν με τα προβλήματά τους. Νέα προβλήματα με Οζίλ, Τζέιμπερς, Σανόγκο, Ροζίτσκι αισιοδοξία πως ο Γουέλμπεκ θα προλάβει την αναμέτρηση! Εξάλλου, κόντρα στη Χαλ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νίκη , μιας και η κορυφή έχει απομακρυνθεί αρκετά! Οσο για τους φιλοξενούμενους, το μοναδικό διπλό στην αντίπαλη έδρα το 2008.

Θα φύγει, δεν θα φύγει... Ο Αλαν Πάρντιου παραμένει στον πάγκο της ομάδας και η γκρίνια παραμένει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η διοίκηση τον στήριξε και κόντρα στη Λέστερ εξαρτάται το μέλλον του. Αν χάσει θα σταματήσει να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και ο... προκλητικός ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ασλεϊ. Οι «Αλεπούδες» πάντως τα καταφέρνουν περίφημα χάρη στην ταχύτατη επίθεσή τους και θα βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους.

Οι «Αγιοι» κάνουν... πάρτι στο Νησί, έχουν διαλύσει κάθε προγνωστικά στις επτά πρώτες στροφές και βρίσκονται ήδη στην 3η θέση. Καλό ποδόσφαιρο και όλα τα εύσημα στον Κούμαν, που δεν... φοβήθηκε τις αλλαγές του καλοκαιριού δημιουργώντας μια νέα ομάδα! Η Σάντερλαντ είχε πέντε ισοπαλίες, αλλά κόντρα στη Στόουκ ξέσπασε, πήρε το πρώτο τρίποντο και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες.


Σάββατο 18 Οκτωβρίου
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 14.45
Αρσεναλ – Χαλ 17.00
Εβερτον – Αστον Βίλα 17.00
Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 17.00
Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ 17.00
Νιούκασλ – Λέστερ 17.00
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ 17.00

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα