«Σε ουδέτερη έδρα το Σερβία-Αλβανία»

Gazzetta team
«Σε ουδέτερη έδρα το Σερβία-Αλβανία»

bet365

Σε ουδέτερη έδρα κεκλεισμένων των θυρών θα ξαναγίνει η αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία σύμφωνα με εφημερίδα του Βελιγραδίου.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016 διεκόπη στο 41ο λεπτό, όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ένα τηλεκατεθυνόμενο ελικοπτερίδιο με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», γεγονός που προκάλεσε γενική σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον όλοι περιμένουν την απόφαση της UEFA για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα, ωστόσο σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti», που επικαλείται πηγή από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί ξανά σε ουδέτερη έδρα, χωρίς κόσμο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί ο αγώνας, θα αρχίσει από τον 1ο λεπτό και όχι από το 41ο που είχε διακοπεί. Η επίσημη απόφαση πάντως, θα βγει στις 23 Οκτωβρίου, όταν και θα συνεδριάσει η UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα