Δεν... πηγαίνουν οι διακοπές στον Παναθηναϊκό

Δεν... πηγαίνουν οι διακοπές στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Δεν... πηγαίνουν οι διακοπές στον Παναθηναϊκό

bet365

Άκρως αρνητική είναι η παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός μετά από διακοπή πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις μία νίκη σε εννιά παιχνίδια!

“Καμπανάκι” ηχεί για τους “πράσινους” ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού το πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι είναι κάτι παραπάνω από επιρρεπείς στη γκέλα σε ανάλογες περιπτώσεις. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, στις οχτώ φτάνουν άλλωστε οι βαθμολογικές απώλειες που μετρούν σε εννιά αναμετρήσεις, μετά από διακοπή της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα σχεδόν όλες τους ήταν με μικρομεσαίες ομάδες!

Συγκεκριμένα το ένα μόλις τρίποντο που έχει να επιδείξει το Τριφύλλι από τη σεζόν 2012-13 ήταν πέρυσι στις 24 Νοεμβρίου, με το 3-1 επί του ΠΑΣ Γάννινα κι ενώ ο συνολικός απολογισμός φτάνει στο 1-2-6, όπως παρουσιάζει η “Sportday”!

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

2012-13
Πανθρακικός-ΠΑΟ 1-0
ΠΑΟ-Άρης 1-1
ΠΑΟ-Λεβαδειακός 1-2
ΠΑΟ-Πλατανιάς 0-1

2013-14
Πλατανιάς-ΠΑΟ 1-1
ΠΑΟ-Πανθρακικός 1-2
ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
Παναιτωλικός-ΠΑΟ 1-0

2014-15
Καλλονή-ΠΑΟ 1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα