Θέλει συνάντηση με Σαββίδη για την Θέρμη

Θέλει συνάντηση με Σαββίδη για την Θέρμη

Απόστολος Παγώνης
Θέλει συνάντηση με Σαββίδη για την Θέρμη

bet365

Ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη θα ζητήσει ο Δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος για να μάθει για τις προθέσεις του, μετά την έγκριση που έλαβε από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης για την έναρξη του διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος έλαβε σήμερα (15/10) την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης για να ξεκινήσει την διαδικασία έναρξης του διαγωνισμού για την περιοχή των Ταγαράδων στην Θέρμη. Πλέον ο δρόμος ανοίγει για να γίνει το επόμενο βήμα, που είναι η κατάθεση προσφορών από επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν σε μια περιοχή 203 στρεμμάτων.

Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να ζητήσει ένα ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να γνωρίζει αν ο μεγαλομέτοχος θα προχωρήσει στην επένδυσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα