«Δεν περιμέναμε έτσι την Ελλάδα»

«Δεν περιμέναμε έτσι την Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν περιμέναμε έτσι την Ελλάδα»

bet365

Έκπληκτους άφησε η εικόνα της Εθνικής μας τους Βορειοιρλανδούς όπως τονίζει στο Gazzetta.gr ο απεσταλμένος της Daily Mirror στο Καραϊσκάκη, Ντάρεν Φούλερτον.

Ο Φούλερτον που κάλυψε για λογαριασμό της Daily Mirror το παιχνίδι μίλησε στο Gazzetta.gr για την αναμέτρηση: «Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε έτσι την Ελλάδα. Δεν είχαμε στο μυαλό μας πως θα βλέπαμε μία τέτοια εικόνα. Αυτό που έγινε ήταν πως η Βόρεια Ιρλανδία ανέπτυξε πολύ καλά το πλάνο της. Έβαλε ένα γρήγορο γκολ και μετά έκλεισε καλά τους χώρους. Έκανε αυτό που έπρεπε για να μπορέσει να σκοράρει και πιο μετά.

Προσωπικά θεωρούσα δεδομένο πως θα ήταν πιο δυνατή η Ελλάδα. Ότι θα είχε πιο καλές επιθετικές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Επειδή ξέρουμε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα πιστεύαμε πως θα είχε πολύ πιο καλό πρόσωπο στο γήπεδο. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η νίκη για την ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας ήρθε σχετικά άνετα στο τέλος». Για την Ελλάδα και τα προβλήματα που είχε στον αγωνιστικό χώρο σχολίασε: «Η Ελλάδα είχε προβλήματα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Εκτός αυτού ουσιαστικά δέχθηκε δύο γκολ από δικά της λάθη».

Ως προς το αγωνιστικό πρόσωπο του Ρόι Κάρολ και της ομάδας των Βορειοιρλανδών γενικότερα επισήμανε: «Η Ελλάδα άσκησε πίεση σε κάποια σημεία όμως ο Κάρολ δεν είχε τόση πολλή... δουλειά να κάνει. Εάν θυμάμαι καλά συνολικά η Ελλάδα δεν είχε πάνω από 3 με 4 καλές φάσεις σε όλον τον αγώνα. Όποτε χρειάστηκε όμως ο Κάρολ ήταν εκεί. Είναι ένας πολύ ικανός, σταθερός, έμπειρος και αξιόπιστος κίπερ. Συνολικά όλη η Βόρεια Ιρλανδία πήγε καλά όμως ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον πολύ καλό Λάφερτι».

 

EURO Τελευταία Νέα